Γεώργιος Μιχαήλ Γεωργακόπουλος  MD, FEBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ

 

Οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές του δέρματος μπορούν να βελτιωθούν με τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος. Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία που βρίσκεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα, οπότε δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις.

 

Μετά την τοποθέτησή του στο δέρμα, συνδέεται με την υγρασία των ιστών και διογκώνεται, με αποτέλεσμα να αναζωογονεί το δέρμα κάνοντάς το πιο λείο. Σκοπός των εμφυτευμάτων είναι να επιβραδύνουν τα σημάδια του χρόνου και της κούρασης, αλλά και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως δίνοντας όγκο στα χείλη ή τα ζυγωματικά, κάνοντάς τα πιο ελκυστικά. Μπορούν να “γεμίσουν” τις βαθειές ρυτίδες ή πτυχές, όπως τις ρινοπαρειακές (οι ρυτίδες που σχηματίζονται ανάμεσα στη μύτη και τη γωνία του στόματος όταν γελάμε).

 

Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική για όσους θέλουν άμεσα αποτελέσματα, χωρίς νυστέρι και με ελάχιστο χρόνο ανάρρωσης. Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος τοποθετούνται στο δέρμα με μια λεπτή βελόνα, αφού προηγουμένως έχουμε αναισθητοποιήσει την περιοχή με ειδική αλοιφή. Η διαδικασία συνήθως δε διαρκεί περισσότερο από 15 λεπτά και παρ’όλη την παροδική ερυθρότητα και οίδημα(πρήξιμο) της περιοχής που ακολουθεί, οι περισσότεροι μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία και την καθημερινότητά τους αμέσως μετά την εφαρμογή του προιόντος.

 

πρόσωπο σώμα στήθος

 

Επικοινωνία:

 

Μαρίνου Αντύπα 15

 

16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

 

Τηλέφωνα ραντεβού:

 

σταθ: 2109769609

 

κιν:    6972242599

 

E-mail: info@gmgeorgakopoulos.com

 

 

 

 

Επίσημο μέλος: