Γεώργιος Μιχαήλ Γεωργακόπουλος  MD, FEBOPRAS

Πλαστικός Χειρουργός

πρόσωπο σώμα στήθος

 

Επικοινωνία:

 

Μαρίνου Αντύπα 15

 

16345 Ηλιούπολη, Αθήνα

 

Τηλέφωνα ραντεβού:

 

σταθ: 2109769609

 

κιν:    6972242599

 

E-mail: info@gmgeorgakopoulos.com

 

 

 

 

Επίσημο μέλος:

 

 

Για όσους ταλαιπωρούνται με την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, η ιδέα της μόνιμης μείωσης της είναι εξαιρετικά ελκυστική.

Όμως η επιλογή της καλύτερης μεθόδου αποτρίχωσης δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Κάποιες μέθοδοι είναι εξαιρετικά επώδυνες, ενώ άλλες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την τριχοφυΐα σε όλα τα χρώματα δέρματος και ποιότητες τριχών.

 

Το SOPRANO ICE προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό υψηλής ταχύτητας θεραπείας ως 3 Hz (3 παλμούς/δευτερόλεπτο), μεγάλου spot size και υψηλής πυκνότητας ενέργειας ως 120 J/cm2).

 

Διαθέτει την πρώτη τεχνολογία SOLID-STATE ALEX.

Η τεχνολογία Solid-State ALEX (755 nm) βασίζεται στο μήκος κύματος του Αλεξανδρίτη, επιτρέποντας ακόμη καλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το χρωμοφόρο της μελανίνης.

 

Κατά την εφαρμογή, η μελανίνη των τριχών και του δέρματος απορροφά το συγκεκριμένο μήκος κύματος της φωτεινής ενέργειας και θερμαίνεται. Λόγω της διαφοράς στη συγκέντρωση της μελανίνης μεταξύ του δέρματος και της τρίχας το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μεταφέρεται στο θύλακα της τρίχας ο οποίος και καταστρέφεται.

 

Οι τριχικοί θύλακες έχουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση μελανίνης όταν βρίσκονται στην αναγενή φάση του κύκλου ανάπτυξής τους και τότε είναι περισσότερο ευάλωτοι στην επίδραση της θεραπείας διότι απορροφούν περισσότερη ενέργεια.

 

 

Κατά την θεραπεία το 70-80% των τριχών βρίσκονται σε αυτή την φάση ανάπτυξης, με συνέπεια να απαιτούνται αρκετές επαναλήψεις, ανάλογα με την περιοχή και το χρώμα των τριχών και του δέρματος, με μεσοδιάστημα 4-6 εβδομάδων, προκειμένου να έχουμε οριστική αποτρίχωση.

 

Ακόμη το Soprano ICE διαθέτει δύο μεθόδους αποτρίχωσης, την εν κινήσει (In-Motion™) SHR

(Super Hair Removal) τεχνολογία και τη συμβατική μέθοδο αποτρίχωσης laser με παλμό-παλμό, για να προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

H Alma Lasers για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο παρουσιάζει την καινούρια μέθοδο θεραπείας Super Hair Removal (SHR).

Με ταχύτητα επανάληψης έως και 10 Hz (10 παλμούς το δευτερόλεπτο) και με πυκνότητα ενέργειας έως και 20J/cm2, με τη νέα τεχνική SHR, παρέχει γρήγορη, ανώδυνη, άνετη και αποτελεσματική αποτρίχωση.

 

ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ:

Με τη νέα τεχνική SHR η θεραπεία της αποτρίχωσης γίνεται με ανώδυνο τρόπο και ταχύτητα

10 παλμούς το δευτερόλεπτο.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Μόνιμη ψύξη Sapphire Dual Chill.

Ταυτόχρονος ψυκτικός μηχανισμός με Τεχνολογία Ice™ Cold Sapphire, που μειώνει τον κίνδυνο εγκαύματος και κάνει τη θεραπεία ακόμη πιο ανώδυνη.

Η κεφαλή φέρει ψυκτικό μηχανισμό νέας τεχνολογίας (TEC = Contact Thermoelectrical Cooling) για την προστασία του δέρματος και η εν λόγω τεχνολογία εφαρμόζεται και με την εν κινήσει (In-Motion™) πατενταρισμένη τεχνική της Alma Lasers, μειώνοντας ακόμα πιο πολύ το οποιοδήποτε ρίσκο και καθιστώντας τη διαδικασία της θεραπείας πραγματικά ανώδυνη για τον ασθενή.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ:

Μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας.

Τα αποτελέσματα του SOPRANO ICE είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί από το μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για φωτότυπους I-VI, συμπεριλαμβανομένου και του μαυρισμένου από τον ήλιο δέρματος.

Έτσι η χρήση του μπορεί να συνεχιστεί ακόμη και το καλοκαίρι.

 

Περισσότερα από 6 χρόνια κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας.

 

Το SOPRANO ICE έχει βραβευθεί ως το καλύτερο laser αποτρίχωσης για τις χρονιές 2012, 2013 & 2015!